Tag Archives: SageGlass

USGlass Readers’ Choice Awards

This special section highlights products from USGlass magazine’s Annual Readers Choice Awards, which are selected by you: our readers. The results stem from a survey that included all of the products from the USGlass Showcase section, Annual New Products Guide, … Continue reading

Posted in Featured Products, Readers Choice Awards | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Mall of America Expansion to Utilize SageGlass

Saint-Gobain announced SageGlass will be included in expansion plans for the Mall of America in Minneapolis, which are expected to be completed by next summer. The new entrance to the mall features a 3,500-square-foot rotunda skylight comprised of more than … Continue reading

Posted in Today's News | Tagged , , | Leave a comment

SageGlass Used at U.S. Naval Academy

A leaky metal roof at the U.S. Naval Academy’s McDonough Hall has been transformed into a glass roof using SageGlass, according to a release from the company. McDonough Hall is one of the original buildings constructed on the Naval Academy … Continue reading

Posted in News, Today's News | Tagged , | Leave a comment

GSA Headquarters in Washington, D.C., Uses SageGlass

The General Services Administration (GSA) is using SageGlass® dynamic glass in its own headquarters as part of its Smart Building Initiative to incorporate new sustainable technologies in some of the government’s most energy-intensive buildings. The glass was utilized as part … Continue reading

Posted in News, Today's News | Tagged , | Leave a comment

Dynamic Glazing Helping Hearts at Children’s Hospital Colorado

SageGlass was used in the cardiac operating rooms of the newly completed East Tower, part of the Colorado Children’s Hospital in Aurora, Colo.

The Children’s Hospital in Aurora, Colo., utilizes a lot of glass—much of it used for the purposes of making the building feel welcoming. According to ZGF, project architects, the hospital is built to maximize the use of natural light, using … Continue reading

Posted in Project of the Month | Tagged , | Leave a comment